Salut, Septembrie!

Pentru ca niste oameni mai fideli „gazetei” mele, sa ma exprim asa, au insistat pe ideea ca am inceput sa lenevesc usor excesiv in ultima vreme, si nu mai public nicio umila cugetare asa cum i-am obisnuit, ma asez din nou in fotoliul meu visiniu (dar nu rapidist) de unde lansez articolul de fata.
Pai dragi prieteni, ce sa va spun, iata ca si eu resimt un pic fade-out-ul asta lent si calm al verii, o vara care nu stiu cate a avut de oferit comparativ cu anul trecut.. Parca a fost o vara lipsita de prea multa aroma, parca nu „m-a miscat” atat de mult, nu stiu, aiurea. A fost si fun, logic altfel nu mi-as fi iertat-o, sa fi lasat 3 luni de vreme frumoasa sa treaca peste mine in timp ce eu o ard pensionar. Asa nu. Au fost de toti si de toate, a fost praf, oras, multi idioti, multe probleme, multe datorii, multe discutii cu multi oameni, mai mult sau mai putin inteligenti, au fost certuri, nervi, neajunsuri, cheltuieli, lipsa de bani, si din nou lipsa de bani, dureri de cap, bere calda, si alte si alte atrocitati..  Asa cum a fost si soare, dimineata la 5:00 din carciuma, direct la tura de Herastrau, pe malul lacului, a fost si bere multa si rece, si multi prieteni, si Vama Veche, cu chitarile, plaja, rasariturile si apusurile ei, cu nisipul si apa ei, cu cocalarii Expiratului cu fussball-ului  Goblinului, cu Banderas si gasca din Arad, cu toate minunile de care imi va fi dor pana la 1 mai 2010.. au fost momente frumoase si foarte frumoase, a fost si distractie, prieteni buni, centrul preistoric.. pe scurt, a fost si nasol, si frumos, si foarte frumos!
Ei bine, ce ne asteapta? Ne asteapta toamna cu drumul ei anevoios catre iarna aia nasoala, in care numai perioada sarbatorilor te mai antreneaza asa un pic. Ce mi se pare super ok e ca septembrie asta, se arunca cu Stufstock-ul care e moca desi nu vom auzi vreo trupa straina, dar nici pretentii nu exista cel putin din partea mea, in conditiile in care toate pregatirile au fost facute pe ultima suta de metri, masa critica de sponsori facandu-si aparitia mai tarziu decat de preconiza, dupa spusele producatorului Golden Stufstock, Rudolf Valentino la jumatatea lui august. Oricum, line-up-ul e ok, cred ca e „best you can get” de la un Stufstock dedicat autohtonilor si cu bugetul la jumate! In alta ordine de idei, gasesc un pic deranjanta suprapunerea festivalului vamaiot cu Tuborg Green Fest-ul din Izvor.. Un eveniment cum mai rar s-au facut pe la noi, exceptand gigantii B’estival sau BestFest ori Coke Live-ul. E o incantare sa ai in mijlocul orasului Guano Apes, Herbaliser, Crystal Method sau Chicane fara bratari colorate, abonamente pe zile sau apa la pahar de carton cumparata in leasing. Lacomul de mine si-ar fi dorit sa ajunga si la Vama Veche si la Green Fest.. dar na, se pare ca tre sa fie din doua una.  Cel mai probabil ne vom vedea in Izvor, dragilor,iar pana una alta uite aici una din „iconicele” piese ale Herbaliser, ati auzit-o pe OST-ul de la Snatch de altfel si una din preferatele mele!  Banzai!

Anunțuri
Published in: on Septembrie 3, 2009 at 8:07 pm  Lasă un comentariu  

The URI to TrackBack this entry is: https://bluelimes.wordpress.com/2009/09/03/salut-septembrie/trackback/

RSS feed for comments on this post.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: